Fullkorn Matgave Olivia

kr 290

Kjøp fullkorn matgave Olivia med fullkorn økologisk pasta penne rigate, fullkorn økologisk pasta fusilli, 3 forskjellige pastasauser og extra virgin olivenolje. Matgaven blir levert i en pen og solid gavekurv, som du kan bruke til hva du vil når maten er spist opp 🙂

  • Fullkornspasta som er økologisk!
  • Alle pastasausene er laget av 100% italienske tomater!
  • 100% ren extra virgin olivenolje!

En perfekt gave til famile, venner, ansatte og kunder!

Fullkorn økologisk pasta, italiensk pastasaus og extra virgin olivenolje til en pastarett med mye kostfiber!

Beskrivelse

Fullkorn Matgave Olivia inneholder fullkorn økologisk pasta penne rigate, fullkorn økologisk pasta fusilli, 3 forskjellige pastasauser og extra virgin olivenolje. Matgaven blir levert i en pen og solid gavekurv, som du kan bruke til hva du vil når maten er spist opp.

Fullkorn Økologisk Pasta:

Tilberedning: Tilberedes i kokende vann som angitt på pakken.
Oppbevaring: Mørkt og tørt i romtemperatur.
Best før: Se stemplingsdato på produktet.
Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i Italia av Pastificio Antonio Pallante S.r.l, 81020 Capodrise (CE), Campania.

Pastasaus med Basilikum:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Uåpnet: Mørkt i romtemperatur. Åpnet: I kjøleskap.
Best før: Uåpnet: Se stemplingsdato på produktet. Åpnet: 3 dager.
Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i Italia av Rodolfi Mansueto S.p.A. 43044 Collecchio (PR), Emilia-Romagna.

Pastasaus Napoletana:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Uåpnet: Mørkt i romtemperatur. Åpnet: I kjøleskap.
Best før: Uåpnet: Se stemplingsdato på produktet. Åpnet: 3 dager.
Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i Italia av Rodolfi Mansueto S.p.A. 43044 Collecchio (PR), Emilia-Romagna.

Pastasaus Arrabbiata:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Uåpnet: Mørkt i romtemperatur. Åpnet: I kjøleskap.
Best før: Uåpnet: Se stemplingsdato på produktet. Åpnet: 3 dager.
Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i Italia av Rodolfi Mansueto S.p.A. 43044 Collecchio (PR), Emilia-Romagna.

Extra virgin olivenolje:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Mørkt i romtemperatur og med avstand til varmekilder.
Best før: Se stemplingsdato på produktet.
Opprinnelse: EU (Middelhavsområdet).
Produsent: Produsert i Italia av Oleificio Zucchi S.p.A., 26100 Cremona (CR), Lombardia.

Tilleggsinformasjon

Vekt 4.7 kg
Dimensjoner 35 × 35 × 30 cm
Produsent

, ,

Region

, ,

Ingredienser

Fullkorn Økologisk Pasta:
Ingredienser: Økologisk Fullkorn durumhvete, vann.
Allergener: Hvete, inneholder gluten.

Pastasaus med Basilikum:
Ingredienser: Tomat (89,16%), olivenolje, løk, basilikum (2%), sukker, salt, naturlig basilikumaroma.
Allergener: Ingen allergener

Pastasaus Napoletana:
Ingredienser: Tomat (92,4%), olivenolje (3%), løk (2,8%), salt, sukker, hvitløk (0,15%), urter.
Allergener: Ingen allergener

Pastasaus Arrabbiata:
Ingredienser: Tomat (91,8%), olivenolje, rød pepper (2%), salt, hvitløk, persille, sukker, chili (0,18%).
Allergener: Ingen allergener

Extra virgin olivenolje:
Ingredienser: 100% ren extra virgin olivenolje.
Allergener: Ingen allergener.

Næringsinnhold per 100 g

Fullkorn Økologisk Pasta:

Energi 1604 kJ/380 kcal
Fett 1,7 g
– hvorav mettet fett 0,3 g
Karbohydrat 75 g
– hvorav sukker 4 g
Kostfiber 8 g
Protein 12,0 g
Salt 0 g

Pastasaus med Basilikum:

Energi 295 kJ/70 kcal
Fett 3,2 g
– hvorav mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 8,5 g
– hvorav sukker 6,0 g
Kostfiber 1,0 g
Protein 1,4 g
Salt 1,2 g

Pastasaus Napoletana:

Energi 250 kJ/60 kcal
Fett 2,8 g
– hvorav mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 6,1 g
– hvorav sukker 4,9 g
Kostfiber 1,8 g
Protein 1,6 g
Salt 0,98 g

Pastasaus Arrabbiata:

Energi 268 kJ/64 kcal
Fett 3,0 g
– hvorav mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 7,1 g
– hvorav sukker 4,7 g
Kostfiber 1,3 g
Protein 1,5 g
Salt 0,98 g

Extra virgin olivenolje:

Energi 3382 kJ/823 kcal
Fett 91,4 g
– hvorav mettet fett 13,7 g
Karbohydrat 0 g
– hvorav sukker 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.