Gaveeske Andrea

(1 omtale)

kr 699

I denne gaveesken får du ekte Parmigiano Reggiano DOP parmasan, lagret i 24 måneder og balsamico-eddik IGP med 5 års lagringstid, Taggiasca-oliven i olje og Taralli-kjeks. Et kreativt hefte med smakstips følger med.

Gaveesken Andrea er laget for å gi det beste fra det italienske kjøkken til noen du er glad i. Gaven passer godt til nære venner, familie og kolleger. Disse fantastiske smaksopplevelsene kommer i en elegant og praktisk gaveeske.

Matgaven inneholder:

  • Parmigiano Reggiano DOP lagret i 24 måneder, ekte italiensk parmesan – 240 gram vakumpakket
  • Balsamico-eddik di Modena IGP “Drops of Black Gold” lagret i 5 år – 250 ml
  • Taggiasca-oliven i olje – 180 gram
  • Taralli-kjeks med pizzasmak – 250 gram
  • Hefte med smakstips.
  • Leveres i elegant gaveeske.

En perfekt gave til famile, venner, ansatte og kunder!

Gaveeske Andrea, og dens vidunderlige utvalg av deilige italienske favoritter er den perfekte gaven til familie, venner eller for å imponere sjefen din! Esken inneholder ekte Parmigiano Reggiano DOP lagret i 24 måneder, balsamicoeddik di Modena IGP lagret i 5 år, Taggiasca-oliven i olje og Taralli-kjeks med pizzasmak.

Informasjon om produktene i Gaveeske Andrea:

Parmigiano Reggiano DOP, lagret i 24 måneder: Parmigiano Reggiano DOP (hvor DOP står for Denominazione di Origine Protetta, engelsk: PDO - Protected Designation of Origin), er en svært tilpasningsdyktig ost som kan brukes i en lang rekke bruksområder. Revet på italiensk spaghetti eller i salater. Server som aperitiff i små biter med brød, vin, syltetøy, tradisjonell balsamicoeddik eller frukt.

Consorzio-etiketten på Parmagiano Reggiano indikerer at den er i samsvar med standardene for beskyttet opprinnelsesbetegnelse (DOP). Bare de mest grunnleggende og ekte komponentene brukes til å produsere Parmagiano Reggiano: typisk melk produksjonsområdet, ild og løype, gammeldagse prosesser, og kunsten og visdommen til de beste ostemakerene.

5 års modnet balsamicoeddik di Modena IGP: Denne vakre balsamicoeddiken fra Modena er en balsamicoeddik-variant og en italiensk tilsetning som ivaretar IGP (hvor IGP står for Indicazione Geografica Protetta, engelsk: PGI - Protected Geographical Indication). Den er laget etter en rekke forskjellige oppskrifter.

IGP-produksjonsretningslinjene åpner for mye fleksibilitet, og tillater bruk av druemost (selv om den ikke kommer fra provinsene Modena og Reggio Emilia) i proporsjoner som varierer fra 20 % til 90 % og vineddik i proporsjoner fra 10 % til 80 %. Karamell kan brukes opptil 2 % av tiden.

Å lese etiketten kan hjelpe deg med å lære mer om komponentene og hvordan de blir behandlet. Tradisjonell balsamicoeddik krever ikke ekstraksjon eller dekantering; i stedet må ingrediensene oppbevares i trebeholdere i minst 60 dager etter blanding. Produktet er merket "invecchiato" hvis det har vært oppbevart der i tre år eller mer (lagret).

3. juli 2009 ble IGP-merket gitt til Modena balsamicoeddik, mens standardene for den betydelig dyrere tradisjonelle balsamicoeddik DOP er annerledes og mer restriktive: den kan kun inneholde druemost og må modnes i minst 12 år. Den passer godt sammen med kokte og ferske grønnsaker, samt kjøtt og fisk, søtsaker og iskrem, takket være dens velduftende smak og aromatiske syre. Kombiner den med skiver av Parmigiano-Reggiano DOP.

Taggiasca-oliven i olje: en av de mest spektakulære italienske olivenene, modnet i 6 måneder og konservert i extra virgin olivenolje med urter fra Liguria-regionen. Den har en delikat, frisk og urteaktig smak. De er et kjennetegn på ligurisk mat, og gir smak uten å være overveldende salte.

Taralli, også kjent som tarallini, er en av Puglias mest annerkjente og mye konsumerte delikatesser. De er velsmakende og tilpasningsdyktige, og de er perfekte for en matbit når som helst på dagen. De fungerer også godt med vin eller cocktailer for aperitivo, spesielt når de kombineres med ost og spekemat, og kan brukes i stedet for eller i tillegg til en brødkurv.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,2 kg
Dimensjoner 30 × 30 × 30 cm
Region

1 omtale for Gaveeske Andrea

  1. Jan

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.