Gaveeske Lauretta

(1 omtale)

kr 599

I denne gaveesken får du kaffe, appelsinmarmelade, sjokoladekjeks "baci di dama", og et sjokolade- og espressopålegg.

Gaveesken Lauretta er laget for å gi det beste fra det italienske kjøkken til noen du er glad i. Gaven passer godt til nære venner, familie og kolleger. Disse fantastiske smaksopplevelsene kommer i en elegant og praktisk gaveeske.

Matgaven inneholder:

  • Kaffe Blend 3 – 250 gram
  • 100% italiensk appelsinsyltetøy – 220 gram
  • Sjokoladekjeks “Baci di dama” – 150 gram
  • Sjokolade- og espressopålegg – 220 gram
  • Leveres i elegant gaveeske.

En perfekt gave til famile, venner, ansatte og kunder!

Gaveeske Lauretta er proppfull av kveldskos! Med godsaker som kaffe, appelsinmarmelade, sjokoladekjeks "baci di dama", og et sjokolade- og espressopålegg, vi får håpe mottakeren vil invitere deg til å dele søtsakene med dem!

Informasjon om produktene i Gaveeske Lauretta:

Spagni 3-kaffeblandingen: rik, sterk og brent til en ekte italiensk profil. Dette er et løfte om å aldri, noen gang går på kompromiss på smak; morgen, formiddag og kveld. Har en delikat harmoni mellom aromaen og syren.

Kjennetegnes for den utvalgte og sammensatte blandingen av smakene kakao, fløyelsmyk krem og en langvarig ettersmak. Enten du bruker en presskanne eller kaffetrakter, er Spagni 3 Blend en dristig statement-kaffe for hjemmet eller bedriften.

Hvordan servere den i en kafé: Hell en skje med dessert-kaffe for hver enkelt person (mer eller mindre avhengig av personlig preferanse). Kok opp en kjele med kaldt vann, og hell den deretter i kafetieren etter ca. 10 sekunder (kokende vann kan skålde kaffen og ødelegge smaken).

Med stempelet av, rør godt og la kaffen trekke i 3-5 minutter (la den trekke lenger hvis du vil ha en sterkere kopp kaffe). Trykk stempelet sakte ned, hell og nyt!

Appelsinmarmelade: Hvis du drømmer om å smøre klissete, deilig appelsinmarmelade på nylagde croissanter om morgenen, da har du kommet til rett sted! Denne friske marmeladen kan smøres over toast, blandes inn i gresk yoghurt eller serveres med salt ost og kjeks.

Sødmen til marmeladen er et flott alternativ til syltetøy og produseres ganske enkelt av fruktkjøttet av italienske appelsiner, juice og sukker. Syltetøy lages av fruktkjøtt og er ofte mykere og fuktigere enn marmalade. Massen er slapp og mangler teksturen den hadde da den først ble laget.

Saften blir værende i syltetøyet, noe som resulterer i et løsere ferdig produkt. Denne søte italienske appelsinmarmeladen er også en tradisjonell garnityr for sitrusbakverk eller til å drysse på gelato.

Baci di dama: en deilig sandwich-delikatesse som består av to hasselnøttkjeks koblet sammen av sjokolade, derfor navnet "kyss". Baci di dama er et type italiensk godteri du kan finne i italienske bakerier over hele landet, så vel som i italienske diasporagrupper. Selv om de vanligvis bakes med hasselnøttkjeks, er de nå tilgjengelige i en rekke smaker.

Baci di dama oppsto i Piemonte-området i Nord-Italia, i byen Tortona. De ble skapt i det nittende århundre for å benytte seg av Piemonte-regionens hasselnøtter og har blitt utpekt som et tradisjonelt, beskyttet Piemonte-produkt.

Sjokolade- og espresso-pålegg: er et deilig pålegg på brødskiven. Dette deilige pålegget blander forsiktig kaffepasta med kakaosmør, sukker, fløte og smør for å lage et jevnt, dekadent pålegg som fanger smaken og krydderet til en perfekt espresso.

Det er espresso og sjokolade, men ikke på den måten du forventer. Dette sjokolade-espresso-pålegget er utmerket for en herlig pick-me-up om morgenen, et løft i 14-tiden, eller et lite kick på slutten av dagen!

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,6 kg
Dimensjoner 25 × 25 × 25 cm
Region

1 omtale for Gaveeske Lauretta

  1. Jan

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.