Gaveeske Monica

(1 omtale)

kr 299

I denne gaveesken får du ekte italiensk håndlaget pasta, saus av cherry-tomater og Taggiasca-oliven i olje. Et kreativt hefte med oppskrift følger med. Kun 1 på lager.

Gaveesken Monica er laget for å gi det beste fra det italienske kjøkken til noen du er glad i. Gaven passer godt til nære venner, familie og kolleger. Disse fantastiske smaksopplevelsene kommer i en elegant og praktisk gaveeske.

Matgaven inneholder:

  • Italiensk håndlaget pasta – 500 gram
  • Saus av cherry-tomater – 190 gram
  • Taggiasca-oliven i olje – 180 gram
  • Hefte med oppskrift.
  • Leveres i elegant gaveeske.

En perfekt gave til famile, venner, ansatte og kunder!

Gaveeske Monica er den ideelle gaven for hele familien eller festen din, siden den inneholder alt du trenger for å tilberede et deilig italiensk måltid! Deilige porsjoner håndlaget italiensk pasta, en silkeaktig cherrytomatsaus og Taggiasca-oliven i olje, alle 100% laget i Italia.

Informasjon om produktene i Gaveeske Monica:

Håndlaget italiensk spaghetti: Spaghetti blander historie og kultur for å skape den ultimate pastaretten for pasta-elskere. Denne suverene italienske pastaen er produsert utelukkende av italiensk hvete. Du vil like smaken uansett hvilken rett du tilbereder med den.

Tradisjonell pasta blander Italias kultur, dufter og smaker. Spaghetti er en verdenskjent pasta som alle andre pastatyper misunner. Ønsker du grov spaghetti med mye smak, vil denne pastaen mette deg. De inneholder mye protein og er veldig enkle å fordøye. De er ideelle for helsen din på grunn av deres enkle fordøyelse. Det er bare å rive opp boksen med spaghetti, koke den, vikle den rundt gaffelen og nyte!

Denne klassiske spaghettien er klar til å vikles rundt gaffelen din og begeistre smaksløkene din, på bare 10 minutter. Krydre spaghettien med pepper og ost for å få frem smaken og nyt den, eller bland den med den glatte cherrytomatsausen som er inkludert i esken for et ekstra snev av luksus!

Silkeaktig cherrytomatsaus: Til denne sausen brukes kun de beste italienske tomatene, som har oppnådd perfekt modenhet, takket være solens stråler. Ekstra virgin olivenolje og en klype salt er det som fremhever sausen og skildrer den tradisjonelle.

Dette resulterer i en søtere, rikere og mer balansert smak som kan brukes rett fra glasset, lik en saus. Finnes det noen bedre måte å komplementere hjemmelagd italiensk spaghetti? Kok pastaen i henhold til pakkens veiledning, og tilsett deretter den krydrede cherrytomatsausen og favorittosten din. Buon appetito!

Taggiasca-oliven i olje: Det faktum at disse olivenene kan smake så distinkt kun på grunn av hvor de vokser, viser viktigheten av terroir. De skaper en fantastisk bordoliven, samt en utmerket olivenolje for å tilberede italienske oppskrifter.

Taggiasca-oliven har blitt produsert i Liguria i århundrer og er anerkjent for sin høykvalitets oljeproduksjon. Ekstra virgin olivenolje brukes til å konservere disse lekre olivenene. Server dem som en Aperitivo før middag med favorittdrikken din.

Denne oliven er ideell til kjøtt eller fisk, på salater eller i salater, og selvsagt også pizza og focaccia. De kan også spises alene eller med en aperitiff.

Så hvorfor ikke gi denne fantastiske italienske matesken, pakket inn i en nydelig gjenbrukbar gaveeske, til dine kjære eller til og med deg selv?

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,5 kg
Dimensjoner 30 × 20 × 20 cm
Region

1 omtale for Gaveeske Monica

  1. Jan

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.