Glutenfri Gavekurv Giuseppe

kr 310

Gavekurv med glutenfri pasta, italiensk pastasaus og extra virgin olivenolje som et glutenfritt alternativ!

Kjøp gavekurv Giuseppe med glutenfri pasta penne rigate, glutenfri pasta fusilli, 3 forskjellige pastasauser og extra virgin olivenolje. Matgaven blir levert i en pen og solid gavekurv, som kan brukes til hva du vil når maten er spist opp 🙂

  • Pasta uten gluten!
  • Alle pastasausene er laget av 100% italienske tomater!
  • 100% ren extra virgin olivenolje!

En perfekt gavekurv til famile, venner, ansatte og kunder!

Beskrivelse

Gavekurv Giuseppe inneholder glutenfri pasta penne rigate, glutenfri pasta fusilli, 3 forskjellige pastasauser og extra virgin olivenolje. Matgaven blir levert i en pen og solid gavekurv, som kan brukes til hva du vil når maten er spist opp.

Glutenfri Pasta:

Tilberedning: Tilberedes i kokende vann som angitt på pakken.
Oppbevaring: Mørkt og tørt i romtemperatur.
Best før: Se stemplingsdato på produktet.
Opprinnelse: EU/utenfor EU.
Produsent: Produsert og pakket i Italia av Andriani s.p.a., 70024 Gravina in Puglia (BA), Puglia.

Pastasaus med Basilikum:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Uåpnet: Mørkt i romtemperatur. Åpnet: I kjøleskap.
Best før: Uåpnet: Se stemplingsdato på produktet. Åpnet: 3 dager.
Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i Italia av Rodolfi Mansueto S.p.A. 43044 Collecchio (PR), Emilia-Romagna.

Pastasaus Napoletana:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Uåpnet: Mørkt i romtemperatur. Åpnet: I kjøleskap.
Best før: Uåpnet: Se stemplingsdato på produktet. Åpnet: 3 dager.
Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i Italia av Rodolfi Mansueto S.p.A. 43044 Collecchio (PR), Emilia-Romagna.

Pastasaus Arrabbiata:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Uåpnet: Mørkt i romtemperatur. Åpnet: I kjøleskap.
Best før: Uåpnet: Se stemplingsdato på produktet. Åpnet: 3 dager.
Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i Italia av Rodolfi Mansueto S.p.A. 43044 Collecchio (PR), Emilia-Romagna.

Extra virgin olivenolje:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Mørkt i romtemperatur og med avstand til varmekilder.
Best før: Se stemplingsdato på produktet.
Opprinnelse: EU (Middelhavsområdet).
Produsent: Produsert i Italia av Oleificio Zucchi S.p.A., 26100 Cremona (CR), Lombardia.

Tilleggsinformasjon

Vekt 4.5 kg
Dimensjoner 35 × 35 × 30 cm
Produsent

, ,

Region

, ,

Ingredienser

Glutenfri Pasta:
Ingredienser: Maismel (70%), rismel (29,5%), emulgator (0,5%), mono og diglyserider av fettsyrer.
Allergener: Ingen allergener.

Pastasaus med Basilikum:
Ingredienser: Tomat (89,16%), olivenolje, løk, basilikum (2%), sukker, salt, naturlig basilikumaroma.
Allergener: Ingen allergener

Pastasaus Napoletana:
Ingredienser: Tomat (92,4%), olivenolje (3%), løk (2,8%), salt, sukker, hvitløk (0,15%), urter.
Allergener: Ingen allergener

Pastasaus Arrabbiata:
Ingredienser: Tomat (91,8%), olivenolje, rød pepper (2%), salt, hvitløk, persille, sukker, chili (0,18%).
Allergener: Ingen allergener

Extra virgin olivenolje:
Ingredienser: 100% ren extra virgin olivenolje.
Allergener: Ingen allergener.

Næringsinnhold per 100 g

Glutenfri Pasta:

Energi 1510 kJ/356 kcal
Fett 1,5 g
– hvorav mettet fett 0,59 g
Karbohydrat 78,6 g
– hvorav sukker 0,55 g
Kostfiber 1,65 g
Protein 6,2 g
Salt <0,01 g

Pastasaus med Basilikum:

Energi 295 kJ/70 kcal
Fett 3,2 g
– hvorav mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 8,5 g
– hvorav sukker 6,0 g
Kostfiber 1,0 g
Protein 1,4 g
Salt 1,2 g

Pastasaus Napoletana:

Energi 250 kJ/60 kcal
Fett 2,8 g
– hvorav mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 6,1 g
– hvorav sukker 4,9 g
Kostfiber 1,8 g
Protein 1,6 g
Salt 0,98 g

Pastasaus Arrabbiata:

Energi 268 kJ/64 kcal
Fett 3,0 g
– hvorav mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 7,1 g
– hvorav sukker 4,7 g
Kostfiber 1,3 g
Protein 1,5 g
Salt 0,98 g

Extra virgin olivenolje:

Energi 3382 kJ/823 kcal
Fett 91,4 g
– hvorav mettet fett 13,7 g
Karbohydrat 0 g
– hvorav sukker 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.