Gavepose Galileo

(1 omtale)

kr 269

I denne gaveposen får du Taralli-kjeks, olivenkrem av Taggiasca-oliven og extra virgin olivenolje. Kun 3 på lager.

Gaveposen Galileo er laget for å gi det beste fra det italienske kjøkken til noen du er glad i. Gaven passer godt til nære venner, familie og kolleger. Disse fantastiske smaksopplevelsene kommer i en elegant og resirkulert gavepose.

Matgaven inneholder:

  • Taralli-kjeks – 250 gram
  • Olivenkrem av Taggiasca-oliven – 180 gram
  • 100% italiensk Extra virgin olivenolje – 100 ml
  • Leveres i resirkulert gavepose.

En perfekt gave til famile, venner, ansatte og kunder!

Når høytiden nærmer seg finnes det ingen bedre måte å skjemme bort behandle venner, familie, naboer og kolleger enn med en Gavepose Galileo. Denne Galileo-gaveposen inneholder en fantastisk deilig kombinasjon av Taralli-kjeks, Taggiasca-oliventapenade og extra virgin olivenolje, alt laget med de fineste italienske ingrediensene og pakket inn i en miljøvennlig gavepose.

Informasjon om produktene i Gavepose Galileo:

Taralli: Disse italienske kjeksene har eksistert siden 1400-tallet. Opprinnelsen til disse deilige, velsmakende godbitene, så vel som opprinnelsen til navnet deres, har gått tapt i sagnene, men det er tydelig at de ble spesielt kjent i Sør-Italia, spesielt i områdene Puglia og Campania, hvor de mest populære versjonene ble skapt.

Grunnoppskriften har vært uendret i århundrer og er veldig enkel: mel, salt, vann, extra virgin olivenolje og, avhengig av varianten, en dæsj vin og krydder. For den særegne teksturen brukes klassiske krydder fra det italienske spisekammeret og deigen formes til ringer som raskt kokes og deretter bakes.

Den tradisjonelle italienske aperitivoen består av å sitte ved et utendørsbord, nippe til et glass vin eller en kald øl, og dele en vakkert fat med "tagliere" grønnsaker i olje, fersk skinke og salami, en rekke deilige oster, og selvfølgelig noen supersprø og deilige Taralli!

Taggiasca oliventapenade: Svart oliventapenade har blitt en klassiker i middelhavsdietten, og det er nå (for) mange varianter fra Spania, Frankrike, Italia og Hellas. Noen er utmerkede, men mange er av dårlig kvalitet, og det er ikke alltid lett å skille mellom dem.

Så hvorfor bør du kjøpe denne varen? Blandingen av suverene produkter og ekspertforberedelser er et fantastisk sted å starte. Taggiasca-oliven er små lilla oliven som har blitt produsert i Liguria i århundrer. De er blandet med extra virgin olivenolje og krydder. Taggiasca tapenade er en av de mest tilpasningsdyktige ingrediensene i Middelhavet, med en rik, men jevn smak.

Det serveres vanligvis som en forrett, men det gir også en enorm dybde av smak til en rekke andre matvarer. Som en italiensk kokk sa en gang: «Hvis det er spiselig, så smør det på og nyt det!»

Extra Virgin olivenolje: Laget av kvalitetshåndplukkede italienske Peranzana-oliven, er denne extra virgin olivenolje 100% kaldpresset. Den har en søt og fruktig smak med urte-florale overtoner og små innslag av bittert og krydret, noe som gjør det perfekt for å smaksette og inkorporere i andre deilige oppskrifter.

Bruk den myke og fruktige olivenoljen til å komplementere grønnsaksretter eller som en finish på salater, fisk og pastamåltider. Den har en nydelig, mandelaktig duft. Dypp ferskt brød i oljen for å kjenne nøttesmaken, fruktigheten og sødmen til oljen.

Hvis det er ett sted å begynne å lære om den faktiske smaken av Italia, er dette det: kjøp den i dag og nyt den autentiske italienske smaken!

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg
Dimensjoner 30 × 15 × 30 cm
Region

1 omtale for Gavepose Galileo

  1. Jan

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.