Glutenfri Matgave Giuseppe

kr 384

Kjøp glutenfri matgave Giuseppe med glutenfri pasta penne rigate, glutenfri pasta fusilli, 3 forskjellige pastasauser og extra virgin olivenolje. Matgaven blir levert i en pen og solid gavekurv, som kan brukes til hva du vil når maten er spist opp 🙂

  • Pasta uten gluten!
  • Alle pastasausene er laget av 100% italienske tomater!
  • 100% ren extra virgin olivenolje!

En perfekt gave til famile, venner, ansatte og kunder!

Glutenfri pasta, italiensk pastasaus og extra virgin olivenolje som et glutenfritt alternativ!

Beskrivelse

Glutenfri Matgave Giuseppe inneholder glutenfri pasta penne rigate, glutenfri pasta fusilli, 3 forskjellige pastasauser og extra virgin olivenolje. Matgaven blir levert i en pen og solid gavekurv, som kan brukes til hva du vil når maten er spist opp.

Glutenfri Pasta:

Tilberedning: Tilberedes i kokende vann som angitt på pakken.
Oppbevaring: Mørkt og tørt i romtemperatur.
Best før: Se stemplingsdato på produktet.
Opprinnelse: EU/utenfor EU.
Produsent: Produsert og pakket i Italia av Andriani s.p.a., 70024 Gravina in Puglia (BA), Puglia.

Pastasaus med Basilikum:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Uåpnet: Mørkt i romtemperatur. Åpnet: I kjøleskap.
Best før: Uåpnet: Se stemplingsdato på produktet. Åpnet: 3 dager.
Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i Italia av Rodolfi Mansueto S.p.A. 43044 Collecchio (PR), Emilia-Romagna.

Pastasaus Napoletana:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Uåpnet: Mørkt i romtemperatur. Åpnet: I kjøleskap.
Best før: Uåpnet: Se stemplingsdato på produktet. Åpnet: 3 dager.
Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i Italia av Rodolfi Mansueto S.p.A. 43044 Collecchio (PR), Emilia-Romagna.

Pastasaus Arrabbiata:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Uåpnet: Mørkt i romtemperatur. Åpnet: I kjøleskap.
Best før: Uåpnet: Se stemplingsdato på produktet. Åpnet: 3 dager.
Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i Italia av Rodolfi Mansueto S.p.A. 43044 Collecchio (PR), Emilia-Romagna.

Extra virgin olivenolje:

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Mørkt i romtemperatur og med avstand til varmekilder.
Best før: 05.02.21
Opprinnelse: EU (Middelhavsområdet).
Produsent: Produsert i Italia av Oleificio Zucchi S.p.A., 26100 Cremona (CR), Lombardia.

Tilleggsinformasjon

Vekt 4.5 kg
Dimensjoner 35 × 35 × 30 cm
Produsent

, ,

Region

, ,

Ingredienser

Glutenfri Pasta:
Ingredienser: Maismel (70%), rismel (29,5%), emulgator (0,5%), mono og diglyserider av fettsyrer.
Allergener: Ingen allergener.

Pastasaus med Basilikum:
Ingredienser: Tomat (89,16%), olivenolje, løk, basilikum (2%), sukker, salt, naturlig basilikumaroma.
Allergener: Ingen allergener

Pastasaus Napoletana:
Ingredienser: Tomat (92,4%), olivenolje (3%), løk (2,8%), salt, sukker, hvitløk (0,15%), urter.
Allergener: Ingen allergener

Pastasaus Arrabbiata:
Ingredienser: Tomat (91,8%), olivenolje, rød pepper (2%), salt, hvitløk, persille, sukker, chili (0,18%).
Allergener: Ingen allergener

Extra virgin olivenolje:
Ingredienser: 100% ren extra virgin olivenolje.
Allergener: Ingen allergener.

Næringsinnhold per 100 g

Glutenfri Pasta:

Energi 1510 kJ/356 kcal
Fett 1,5 g
– hvorav mettet fett 0,59 g
Karbohydrat 78,6 g
– hvorav sukker 0,55 g
Kostfiber 1,65 g
Protein 6,2 g
Salt <0,01 g

Pastasaus med Basilikum:

Energi 295 kJ/70 kcal
Fett 3,2 g
– hvorav mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 8,5 g
– hvorav sukker 6,0 g
Kostfiber 1,0 g
Protein 1,4 g
Salt 1,2 g

Pastasaus Napoletana:

Energi 250 kJ/60 kcal
Fett 2,8 g
– hvorav mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 6,1 g
– hvorav sukker 4,9 g
Kostfiber 1,8 g
Protein 1,6 g
Salt 0,98 g

Pastasaus Arrabbiata:

Energi 268 kJ/64 kcal
Fett 3,0 g
– hvorav mettet fett 0,5 g
Karbohydrat 7,1 g
– hvorav sukker 4,7 g
Kostfiber 1,3 g
Protein 1,5 g
Salt 0,98 g

Extra virgin olivenolje:

Energi 3382 kJ/823 kcal
Fett 91,4 g
– hvorav mettet fett 13,7 g
Karbohydrat 0 g
– hvorav sukker 0 g
Protein 0 g
Salt 0 g

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.