Fullkorn Hvetemel – Integrale
Fullkorn hvetemel er spesielt egnet for det italienske kjøkken. Mer rik på fiber og en mer autentisk smak.
Fullkorn hvetemel er finmalt, og inkluderer den ytterste delen som er svært næringsrik. Fullkornshvetemel blir vanligvis brukt til brødbaking, men brukes også i søt og velsmakende bakst. Fullkornshvetemelet er spesielt egnet for det italienske kjøkken. Melet kan også brukes til pastadeig, gnocchi, pizza og mørdeig.
I Italia, i likhet med andre land i Europa, er fullkornshvetemel en vanlig ingrediens. Når dette fullkornsmelet blir brukt til brødbaking, blir brødet sprøtt på utsiden og svært mykt inni, nesten som sukkerspinn for å bruke det som sammenligning.
Fullkornshvetemel er svært godt egnet til kaker, kjeks og annet bakverk som skal være mykt og sprøtt. Fullkorn hvetemel inneholder mindre protein og har derfor svakere gluten, noe som gjør at baksten får en smidigere tekstur. Melet ligner på de mer vanlige og brukte melsortene som hvete og durum, men får en deig som er smidigere og finere samtidig som den gir den kokte pastaen tyggemotstand.
Tilleggsinformasjon
Produsent | |
---|---|
Region |
Produktfakta
Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Kjølig og tørt. Maksimalt 25 °C
Best før: Se stemplingsdato på produktet.
Opprinnelse: EU.
Produsent: Produsert i Italia av Molino Ferrari Paride S.r.l. 43100 Parma (PR), Emilia-Romagna.
Ingredienser
Hvetemel.
Allergener: Hvete, inneholder gluten.
Kan inneholde spor av: Soya.
Næringsinnhold per 100 g
Energi | 1472 kJ/347 kcal |
Fett | 1,90 g |
– hvorav mettet fett | 0,68 g |
Karbohydrat | 67,8 g |
– hvorav sukker | 1,28 g |
Kostfiber | 8,4 g |
Protein | 11,9 g |
Salt | 0,0 g |
Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.
Omtaler
There are no reviews yet