Hvetemel Tipo 1

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Hvetemel Tipo 1 har et høyt gluteninnhold. Type 1 mel inneholder mer kli og hvetekim, som er de mest næringstette delene av kornet, og er det beste alternativet hvis du ønsker et mel med en delikat, rustikk smak og et balansert næringsinnhold.

Fakta om melet:

  • Protein: 9,5 gram
  • Kostfiber: 3,9 gram
  • Hevetid: 8 – 12 timer
Produktnummer: I/A Kategorier: ,

Molino Ferrari sitt type 1 mel er et mykt hvetemel med høyt gluteninnhold og lavt raffinement, kjennetegnet ved sin lysebrune farge, lukt og rustikke smak. Hvetemelet tilberedes utelukkende av sunne korn og trofaste medarbeidere som rengjør og vasker det.

Hveten inneholder ingen fremmedlegemer. Det myke hvetemelet har ingen tilsetninger eller prosesseringshjelpemidler. Kornets næringsstoffer blir beholdt. Melet sorteres etter størrelsen på granulatet i en prosedyre som kalles sikting. Type 1 mel inneholder mer kli og hvetekim, som er de mest næringstette delene av kornet.

Molino Ferrari ønsket å friske opp en historisk oppskrift som slipper løs duftene av eldgamle smaker. Som et resultat kombinerte de en rekke av de beste kornene og forsterket dem med hvetekim.

Resultatet er et mel som er ideelt for deiger med lang hevetid. Det bevarer autentisiteten og tradisjonen til den historiske italienske matkulturen.

Type 1 mel er den perfekte blandingen mellom bakekvalitetene til raffinert mel og det høyere næringsinnholdet som mykt hvetemel gir. Det kan brukes til å deiger som må langtidsheve og til brød, pizza og desserter. Type 1 mel er det beste alternativet hvis du ønsker et mel med en delikat, rustikk smak og et balansert næringsinnhold.

Den er spesielt ideell for bakervarer med kort til middels hevetid, for fremstilling av svært våte deiger med middels hevetid, og for tilberedning av ferdige blandinger på grunn av tilpasningsevnen.

Som et resultat anbefales dette melet for å lage focaccia, pizza med tynn skorpe eller pizza bakt på brett, samt varer bakt i ovn med lang hevetid. Det er også nyttig til å lage bakverk og kaker, spesielt sukkerbrød, lette kaker, madeleines, muffins og briocher.

Molino Ferrari er en produsent i Parma, Italia, som har produsert mel siden 1940. HACCP-selvkontrollsystemet brukes til å kontrollere Molino Ferrari Paride-produkter. Dette er et selvkontrollsystem som enhver entreprenør i matproduksjonssektoren må bruke for å evaluere og eliminere farer og risikoer, samt etablere kontrolltiltak for å forhindre at det oppstår hygiene- og helseproblemer.

Sist men ikke minst, Molino Ferrari Paride bruker ingen kunstige enzymer eller kjemikalier, så du kan være trygg på at varene deres er helt naturlige.

Tilleggsinformasjon

Produsent

Region

Produktfakta

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Kjølig og tørt. Maksimalt 25 °C
Best før: Se stemplingsdato på produktet.
Opprinnelse: EU.
Produsent: Produsert i Italia av Molino Ferrari Paride S.r.l. 43100 Parma (PR), Emilia-Romagna.

Ingredienser

Hvetemel.

Allergener: Hvete, inneholder gluten.

Kan inneholde spor av: Soya.

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1455 kJ/343 kcal
Fett 1,0 g
– hvorav mettet fett 0,9 g
Karbohydrat 67,6 g
– hvorav sukker 0,68 g
Kostfiber 3,9 g
Protein 9,50 g
Salt 0,00 g

Omtaler

There are no reviews yet

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.