Pizzamel Tipo 00 Pizza e Focaccia

(2 omtaler)

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Pizzamel Tipo 00 Pizza e Focaccia gir et fantastisk sluttresultat. En pizza eller focaccia som er sprø på utsiden, men likevel myk på innsiden, med en distinkt, rett-fra-ovnen-aroma som ingen kan motstå.

Fakta om melet:

 • Protein: 12,3 gram
 • Hevetid: 12 – 24 timer
 • Styrke (Alveograph Chopin): 320 W
Produktnummer: I/A Kategorier: ,

Molino Ferrari sitt mel for pizza, tipo 00 "Pizza e Focaccia", består av en malt blanding av nordamerikanske og italienske høykvalitetskorn, er rikt på protein og passer best for middels til lang hevetid. Dette gjør det også til det ideelle valget for å lage ekte italiensk pizza eller focaccia!

Melet passer perfekt til både til profesjonelle og hjemmebruk, og det myke hvetemelet 00 fra Molino Ferrari vil gi deg fantastiske resultater hver gang. Er du klar for å bake og smake de mest fantastiske pizza eller focaccia (eller kanskje begge?) som du noensinne har smakt?

 • Mykt hvetemel av type 00 med en styrke på 320 W, som er spesiallaget til pizza og focaccia.
 • Mange italienske pizzakokkers favorittmel til deiger med medium til lang hevetid.
 • Produsert av Molino Ferrari, en av de ledende produsentene i industrien.

Pizzamel med superkrefter

Vil du vite hva som gjør dette myke hvetemelet helt spesielt? For mange ser det ut til å være et helt vanlig hvitt mel. Men, dette er et pizzamel med superkrefter. Melet har styrke 320 W.

Dette nummeret representerer hvordan deigen hever. Jo langsommere hevetiden er, desto høyere W-indeks. Videre, jo større indeks, jo mer vann absorberer melet. Som et resultat er Molino Ferrari et veldig kraftig mykt hvetemel av type 00, best egnet til pizza og focaccia, som absorberer mye vann.

Under heveprosessen dannes det et sterkt glutennett i deigen. På grunn av sin struktur er deigen mer elastisk, strekkbar og lett å elte. Den hjelper også deigen til å øke i volum samtidig som den holdes jevn og stabil slik at den ikke faller fra hverandre.

Det har aldri vært enklere å lage en femstjerners pizza eller focaccia takket være Molino Ferraris spesielle myke hvetemel. Dette er en ekte superingrediens som, takket være sine organoleptiske egenskaper, danner grunnlaget for en deig med utmerket konsistens.

Hvis du er bekymret for den lange hevetiden, kan du være trygg på at sluttresultatet er vel verdt ventetiden. Etter å ha latt deigen heve i passende tid (typisk 24 timer), kan du la den ligge i romtemperatur i noen minutter før du elter den til ønsket form.

Du har flere alternativer her: en klassisk rund pizza i napolitansk stil, en pannepizza til et måltid med familie eller venner, eller en mer rustikk focaccia, som er så enkel som den høres ut, men like velsmakende.

Sluttresultatet er alltid en pizza eller focaccia som er sprø på utsiden, men likevel myk på innsiden, med en distinkt, rett-fra-ovnen-aroma som ingen kan motstå!

Tilleggsinformasjon

Produsent

Region

Produktfakta

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Kjølig og tørt. Maksimalt 25 °C
Best før: Se stemplingsdato på produktet.
Opprinnelse: EU.
Produsent: Produsert i Italia av Molino Ferrari Paride S.r.l. 43100 Parma (PR), Emilia-Romagna.

Ingredienser

Hvetemel.
Allergener: Hvete, inneholder gluten.
Kan inneholde spor av: Soya.

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1440 kJ/340 kcal
Fett 1,1 g
– hvorav mettet fett 0,25 g
Karbohydrat 68,0 g
– hvorav sukker 2,0 g
Protein 12,3 g
Salt 0,0 g

2 omtaler for Pizzamel Tipo 00 Pizza e Focaccia

5,0
Based on 2 reviews
5 stjerne
100
100%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
Viser 2 av 2 vurderinger (5 stjerne) Se alle 2 vurderinger
 1. Tommy

  Et kanon bra mel som anbefales å bør prøves

  (0) (0)
 2. Mohamed Rabih Senhaji

  Gir en god smak og enkel å jobbe med

  (0) (0)

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.