Pizzamel Tipo 00

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Hva sier du til et pizzamel tipo 00 som gir deg en pizza med smaken, konsistensen og kjærligheten som en ekte italiensk pizza har å by på; og en fersk lukt som omfavner kjøkkenet ditt?

Fakta om melet:

  • Protein: 10,5 gram
  • Hevetid: 6 – 12 timer
  • Elastisitet: 240 – 260 W
Produktnummer: I/A Kategorier: , ,

Ulike oppskrifter krever ulike ingredienser, men hva gjør du når du vil at pizzaen skal smake som en original, italiensk, pizza? Vi vet at du ønsker en pizza med smaken, konsistensen og kjærligheten som en italiensk pizza har å by på; og en fersk lukt som omfavner kjøkkenet ditt. Det er da du velger Molino Ferrari-melet!

Molino Ferraris hvetemel tipo "00" er laget kun ved maling og sikting av den myke hveten og helt rene ingredienser - fri for urenheter og tilsetningsstoffer. I produksjonsprosessen har vi kun brukt naturlige ingredienser av høy kvalitet som oppfyller alle standarder for matsikkerhet.

Når du vil imponere venner og familie med den originale pizzaoppskriften, så må du huske at tilberedelsen av den perfekte deigen krever det perfekte melet. Når det er gjort, så trenger du bare noen grunnleggende ingredienser.

Her er en enkel pizzadeig:

1 kg pizzamel type 00, 6 dl lunkent vann, 3 gram tørrgjær, 1 dl olivenolje, 1 spiseskje salt og en klype sukker dersom du ønsker det.

  1. Bland ingrediensene til deigen sammen for hånd eller ved bruk av en håndholdt eller stående mikser. Visp sammen det varme vannet, gjæren og perlesukkeret i bollen på stativmikseren, utstyrt med en deigkrok. Dekk til og la det hvile i 5 minutter.

    Hvis skorpen er viktig for deg, må du vite at en pizzabunn trenger du en mager deig. Denne typen deig krever verken egg eller smør. Uten det ekstra fettet som gjør deigen myk, så kan du sikre deg en sprø pizzabunn. Det anbefales imidlertid å bruke litt olivenolje for smakens skyld.

  2. Tilsett olivenolje, salt og Molino Ferrari-melet. Pisk på lav hastighet i 2 minutter. Vend deigen ut på en overflate som er blitt lett melet. Med lett melete hender, elt deigen i 3-4 minutter. Etter elting, så skal deigen føles litt myk. Stikk den med fingeren, og hvis den spretter sakte tilbake; så er deigen klar til heving. Hvis ikke, fortsett å elte.
  3. Plasser deigen i en smurt miksebolle, dekk den godt til og sett den til heving i ca. 90 minutter (eller over natten i kjøleskapet).
  4. Etter forrige trinn, så deler du deigen i 2 deler (nok deig til 2 pizzaer). Legg deigen på et vanlig melet underlag og bruk en kjevle for å oppnå en flat, sirkelformet deig.
  5. Tildekk deigen lett med plastfolie eller et rent kjøkkenhåndkle og la den hvile i noen minutter mens du tilbereder pizzatoppingen du ønsker.

Det er ikke vanskelig å lage den perfekte pizzaen, spesielt når du bruker Molino Ferrari-melet. Din frykt for å ikke strekke til når det kommer til å lage den perfekte pizzaen, forsvinner raskt når du får opplevd kvaliteten av melet. For husk: pizzadeigen legger grunnlaget for enhver god pizza, så et solid fundament burde være din prioritet!

Tilleggsinformasjon

Produsent

Region

Produktfakta

Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Kjølig og tørt. Maksimalt 25 °C
Best før: Se stemplingsdato på produktet.
Opprinnelse: EU.
Produsent: Produsert i Italia av Molino Ferrari Paride S.r.l. 43100 Parma (PR), Emilia-Romagna.

Ingredienser

Hvetemel.

Allergener: Hvete, inneholder gluten.

Kan inneholde spor av: Soya.

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1463 kJ/345 kcal
Fett 1,50 g
– hvorav mettet fett 0,70 g
Karbohydrat 67,7 g
– hvorav sukker 2,83 g
Kostfiber 2,15 g
Protein 10,50 g
Salt 0,00 g

Omtaler

There are no reviews yet

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Sjekk ut hvordan du lager focaccia som en ekte italiensk kokk:

Sjekk ut hvordan du kan lage en ekte hjemmelaget italiensk pizza, som kan stekes i din egen vanlige komfyr: