Spaghetti

(5 omtaler)

kr 19

God og velsmakende spaghetti som alle får til. Lag et godt måltid pasta til lunch eller middag på bare noen få minutter.

Produktnummer: I/A Kategori:

Vår leverandør Pallante, lager spaghetti på tradisjonell måte av semolina (durumhvete) og vann. Pastaen er laget uten konserveringsmidler, og metoden som brukes til å tørke produktet gir den en normal holdbarhet for tørrvarer.

Spaghetti har en lang, tynn, fast, sylindrisk form, og har en fast plass når det kommer til tradisjonell italiensk mat. Det er ingen fargede tilsetningsstoffer i vår spaghetti, noe som betyr at når du ser den under naturlig lys, kan du se at hvetekornene absorberer sollyset.

Ved å opprettholde gode prinsipper for produksjon gjennom fire påfølgende generasjoner, har Pallante-familien alltid forpliktet seg til sitt oppdrag: å levere et produkt av høy kvalitet. Deres lange erfaring fra pastaproduksjon, gjør mulig å velge ut korn til produksjon av spaghetti og annen pasta med stor nøyaktighet.

Pasta-fabrikken er utstyrt med moderne utstyr for å garantere tryggheten til produktene under produksjonsprosessen. Kombinasjonen av tradisjonelle metoder og avansert teknologi sikrer at Pasta Reggia og andre Pallante-merkevarer er laget i henhold til de beste tradisjonene i regionen.

Det finnes en rekke velsmakende pastaretter basert på italiensk spaghetti, ofte servert med tomatsaus, kjøtt eller grønnsaker.

Vår anbefaling: Spagetti Carbonara:

Kok opp en stor kjele med vann. Finskjær 100 gram pancetta. Riv 50 gram pecorino og 50 gram parmesan (Parmigiano Reggiano), og bland sammen.

Pisk 3 store egg i en middels stor bolle og smak til med litt nykvernet sort pepper. Sett alt til side. Tilsett 1 ts salt i det kokende vannet, tilsett 350 gram spagetti og kok under lokk i 10 minutter, eller til al dente (akkurat kokt) når vannet koker opp igjen.

Knus 2 skrellede fedd hvitløk. Bruk et knivblad for å bryte dem opp. Mens spagettien koker, stek pancettaen sammen med hvitløken. Ha 50 gram usaltet smør i en stor stekepanne eller wok. Når smøret har smeltet tilsetter du pancettaen sammen med hvitløken.

Stek deretter på middels varme i rundt 5 minutter og rør ofte, helt til den er gyllen og sprø. Hvitløken har nå satt smak, så du kan ta den ut med en hullsleiv og kaste den. La pancettaen stå på lav varme. Når pastaen er klar, løfter du den opp av vannet med en pastagaffel eller tang og tilsett den i pannen med pancettaen.

Bland nesten all osten sammen med eggene, men spar en liten håndfull til å strø på toppen senere. Ta kjelen med spagetti og pancetta av platen. Hell nå raskt i eggene og osten.

Løft spagettien med en tang eller en spagettigaffel slik at det lett blander seg med eggeblandingen som vil tykne, men ikke klumpe seg. Tilsett litt av pastavannet for å holde spagettien mer saucy.

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Dimensjoner I/A
Produsent

Region

Produktfakta

Tilberedning: Tilberedes i kokende vann som angitt på pakken.
Oppbevaring: Mørkt og tørt i romtemperatur.
Best før: Se stemplingsdato på produktet.
Opprinnelsesland: Italia.
Opphavssted: EU/utenfor EU.
Produsent: Produsert i Italia av Pastificio Antonio Pallante S.r.l, 81020 Capodrise (CE), Campania.

Ingredienser

Durumhvete (87,5%), vann (12,5%).
Allergener: Hvete, inneholder gluten.
Kan inneholde spor av: Soya og egg.

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1524 kJ/360 kcal
Fett 1,3 g
– hvorav mettet fett 0,2 g
Karbohydrat 73 g
– hvorav sukker 3 g
Kostfiber 2,9 g
Protein 12,5 g
Salt 0,007 g

5 omtaler for Spaghetti

5,0
Based on 5 reviews
5 stjerne
100
100%
4 stjerne
0%
3 stjerne
0%
2 stjerne
0%
1 stjerne
0%
Viser 5 av 5 vurderinger (5 stjerne) Se alle 5 vurderinger
 1. Pål B.

  Veldig god smak og perfekt resultat med godt saltet vann med olivenolje.

  (0) (0)
 2. Pål B.

  (0) (0)
 3. Bogdan

  (0) (0)
 4. Helle Warncke-Wang

  (0) (0)
 5. Anonym

  (0) (0)

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.