Pastasaus Arrabbiata
Pastasaus Arrabbiata er en rik tomatbasert saus som har sin opprinnelse i Italia, nær Roma. Ordet “arrabbiata” kommer fra det italienske ordet “sint”, som refererer til spicy chili.
Laget av 100% italienske tomater!
Rodolfis pastasaus Arrabbiata har en fantastisk og kompleks smaksprofil, noe de oppnår ved å bruke et begrenset antall naturlige ingredienser. Denne rike og tykke Arrabbiatasausen er laget med de reneste ingrediensene, inkludert tomater i terninger, olivenolje, chili, salt, hvitløk, persille, sukker og varm pepper, og gir den rette dimensjonen og krydderet til dine italienske favorittoppskrifter.
Hvitløk, tomater og røde pepperflak tilberedes til perfeksjon før de blir tilsatt friske urter! Spice opp dine italienske favorittmåltider med denne krydrede tomatsausen. Det er avgjørende å kjøpe en saus som smaker som om den nettopp ble produsert, i stedet for å nøye seg med smakløse glass.
Rodolfis spaghettisaus, for eksempel, er en kompleks, men likevel harmonisk blanding av smaker som ikke vil overvelde smaksreseptorene dine. Dette er en vanskelig balansegang å få til.
Arrabbiatasausen (også kjent som "Sugo all'Arrabbiata" på italiensk) er en rik tomatbasert saus som har sin opprinnelse i Italia, nær Roma. Ordet "arrabbiata" kommer fra det italienske ordet "sint", som refererer til spiciness av chili!
Målet bak sausen er ikke å gi deg et heteslag, men å la deg kjenne på smaken av de ferske tomatene mens chiliene varmes opp. Dens eksplosive smak, først og fremst på grunn av bruken av chili, forårsaker umiddelbar rødhet i ansiktet hos folk som spiser den, omtrent som når du er opprørt!
Den blander seg fint med en grei rødvin for å roe smaken, noe som ikke er overraskende. Tilberedningen av Arrabbiata-pasta er rask og enkel. Den vanligste pastaen er penne rigate, men lange pastavarianter som bucatini eller spaghetti er også lett tilgjengelige.
Saus all'Arrabbiata har fått navnet sitt fra sin enkelhet, som har blitt beriket og finjustert flere ganger, spesielt de siste årene. I virkeligheten ble det ofte brukt som grunnlag for å legge til andre komponenter. Ingen pecorino brukes i den vanligste versjonen; andre bytter ut hvitløken med løk eller sauter begge deler; noen erstatter revet parmesan med pecorino; og andre legger til sopp og pancetta, noe som endrer rettens ånd.
Utnyttelsen av råkomponenter av høy kvalitet er derimot rettens sanne hemmelighet. Penne all'Arrabbiata, som Spaghetti Aglio e Olio og Puttanesca-saus, er en italiensk klassiker som kan lages i siste liten med typiske italienske ingredienser: alt du trenger å gjøre er å koke opp vannet og koke pastaen!
Vår anbefaling med pastasaus Arrabbiata
Pasta Arrabbiata tar kort tid å tilberede og lages vanligvis med penne rigate, men lange pastavarianter som bucatini eller spaghetti er også populære. Server denne sausen alene med din favorittpastaform, eller par den med fiskeretter som Tagliatelle med reker og courgetter eller blåskjell.
Alternativt fungerer hvitt kjøtt, som kylling eller kalkunbryst, godt. Bare kok pastaen din i henhold til pakkens anvisning, tilsett deretter Rodolfi Arrabbiata-pastasausen og server umiddelbart!
Om produsenten Rodolfi Mansueto
Rodolfi Mansueto S.p.A., grunnlagt i 1896, er et av Italias eldste selskaper, som produserer hakkede og knuste tomater, tomatpuré, sauser, passata og tomatpulver fra røde, friske, sunne og naturlige tomater. Det familieeide selskapet, som er basert i Nord-Italias Parma-region, tilbyr sine produkter til kunder i Italia så vel som 60 andre land over hele verden.
Rodolfi var et av de første selskapene som introduserte saus på tube til det italienske markedet, samt en av de første som opererte i den økologiske sektoren. Bedriftskonseptet deres har holdt seg uendret i løpet av mer enn et århundre med historie og ekspansjon.
Hver eneste dag jobber de for å sikre at produktene deres er så autentiske som mulig, og vier økende oppmerksomhet til bekymringer om kvalitets- og sikkerhetsgarantier. Uten tilliten som forener oss med bøndene, ville Rodolfis suksess vært begrenset.
Målet deres er å beholde ekspertisen og erfaringen til enkeltpersoner som har dyrket jorden i generasjoner, samtidig som de ser inn i fremtiden: de ønsker å gjøre jordbruket mer moderne, effektivt og miljøvennlig.
Tilleggsinformasjon
Produsent | |
---|---|
Region |
Produktfakta
Tilberedning: Klar til bruk.
Oppbevaring: Uåpnet: Mørkt i romtemperatur. Åpnet: I kjøleskap.
Best før: Uåpnet: Se stemplingsdato på produktet. Åpnet: 3 dager.
Opprinnelse: Italia.
Produsent: Produsert i Italia av Rodolfi Mansueto S.p.A. 43044 Collecchio (PR), Emilia-Romagna.
Ingredienser
Tomat (91,8%), olivenolje, rød pepper (2%), salt, hvitløk, persille, sukker, chili (0,18%).
Allergener: Ingen allergener
Næringsinnhold per 100 g
Energi | 268 kJ/64 kcal |
Fett | 3,0 g |
– hvorav mettet fett | 0,5 g |
Karbohydrat | 7,1 g |
– hvorav sukker | 4,7 g |
Kostfiber | 1,3 g |
Protein | 1,5 g |
Salt | 0,98 g |
Pål B. –