Hvordan gjøre pizza til en gourmetopplevelse?
Vi nordmenn har elsket pizza lenge, men nå har vi fått øynene og smaksløkene opp for ekte italiensk pizzamel.
Vi nordmenn har elsket pizza lenge, men nå har vi fått øynene og smaksløkene opp for ekte italiensk pizzamel.
Ragù alla Bolognese er en ekte italiensk kjøttsaus, som kokes på svak varme i lang tid. Hemmeligheten bak er ferske og gode ingredienser.
Lag en romersk pizza, akkurat slik som den du spiser på den lokale pizzeriaen. Med en sprø skorpe, også kjent som Pizza alla Romana.
Pasta alla Norma er en berømt pastarett med fersk basilikumsaus, som tilsettes stekte aubergineterninger, drysset med finrevet saltet ricotta.
“Jeg har tidligere prøvd flere typer pizzamel, men mange deiger sprekker dessverre ofte opp. Dette pizzamelet fra Italiafavoritter, ga derimot en helt perfekt deig, og resultatet ble en fantastisk italiensk pizza!”, forteller Glenn Andersen.