Hvordan gjøre pizza til en gourmetopplevelse?
Vi nordmenn har elsket pizza lenge, men nå har vi fått øynene og smaksløkene opp for ekte italiensk pizzamel.
Vi nordmenn har elsket pizza lenge, men nå har vi fått øynene og smaksløkene opp for ekte italiensk pizzamel.
For min familie har lørdagspizzaen alltid vært en fast rutine. Pappa våknet tidlig og laget deigen, og så fikk den heve hele dagen.
Lag en romersk pizza, akkurat slik som den du spiser på den lokale pizzeriaen. Med en sprø skorpe, også kjent som Pizza alla Romana.
Mel finnes i utallige oppskrifter, fra pasta til brød og pizza, men egenskapene til melet kan variere ut fra kvaliteten og bruksområdet.
“Samarbeidet mellom LSK og Italiafavoritter, som gir meg 20% rabatt og Lillestrøm Sportsklubb 10% av inntektene er fantastisk”, forteller Bjørn Engh. “En skikkelig vinn-vinn-situasjon!” Han har akkuratt vært og hentet varene han kjøpte i nettbutikken på lageret vårt hos Nitor i Lørenskog.
“Jeg har tidligere prøvd flere typer pizzamel, men mange deiger sprekker dessverre ofte opp. Dette pizzamelet fra Italiafavoritter, ga derimot en helt perfekt deig, og resultatet ble en fantastisk italiensk pizza!”, forteller Glenn Andersen.