Glenn Andersen fra Asker har gitt oss en kjempehyggelig tilbakemelding, etter at han prøvde et av våre pizzamel til sin faste ukentlige pizza i egen vedfyrt pizzaovn.
Glenn forteller:
Jeg har tidligere prøvd flere typer pizzamel fra andre leverandører, og opplevde rett som det var at deigen sprakk opp på midten når jeg spadde pizzadeigen inn i ovnen.
Dette pizzamelet, Ferraris «Pizza e Focaccia» fra Italiafavoritter, ga derimot en helt perfekt deig, og resultatet ble en fantastisk italiensk pizza!
Disse ingrediensene brukte jeg til pizzadeigen:
6 dl lunkent vann
1 dl Zucchi olivenolje
1/4 pakke fersk gjær
1 ss sukker
1 kg Molino Ferrari pizzamel «Pizza e Focaccia» tipo «00»
1 ss salt
Slik lager jeg pizzadeigen:
Jeg starter alltid med å blande vann, olivenolje, gjær og sukker med eltekroken på kjøkkenmaskinen. Etter noen få minutter er alt godt blandet. Jeg sikter melet oppi, og drysser i litt salt. Alt dette får så blande seg sammen i ett kvarter. Husk å se dette an. Det viktigste er at deigen er glatt, og at du kan strekke den skikkelig.
Jeg drysser litt mel på et bord, og legger deigen oppå. Her skal den ligge i 20 minutter. Etterpå kutter jeg opp deigen i 8 like deler. Av disse 8 bitene lager jeg noen fine «boller», som jeg legger på et ferdig oljet stekebrett. Husk at disse bollene kommer til å heve skikkelig, så de trenger god plass 🙂
Disse deigene lar jeg så hvile i 2-3 timer. Når de har blitt dobbelt så store, legger jeg dem i kjøleskapet frem til de skal brukes. Jeg lar alltid deigen minst stå i kjøleskapet over natten, for det har jeg lest at proffene gjør 🙂
Lykke til med pizzabakingen!
Hilsen Glenn.
Populære produkter:
-
Pizzasaus ferdig krydret – Aromatizzata
kr 29Ferdig krydret pizzasaus - klar til bruk!
-
Pizzasaus – Polpa per Pizza
kr 59Klassisk pizzasaus!
-
TILBUD!
Olivenolje med trøffel – Aromatizzato al Tartufo
Opprinnelig pris var: kr 149.kr 49Nåværende pris er: kr 49.Smak av trøffel. Best innen 10. mars 2025
-
TILBUD!
La Napoletana Pizzamel tipo 00 1 kg – Molino Dallagiovanna
Opprinnelig pris var: kr 49.kr 39Nåværende pris er: kr 39.Utsolgt, men kan bestilles
Legg i handlekurv -
TILBUD!
La Napoletana Pizzamel tipo 00 10 kg – Molino Dallagiovanna
Opprinnelig pris var: kr 449.kr 349Nåværende pris er: kr 349.Utsolgt, men kan bestilles
Legg i handlekurv -
TILBUD!
Taggiasca-oliven uten sten i extra virgin olivenolje 180 g – Gallinara
Opprinnelig pris var: kr 129.kr 29Nåværende pris er: kr 29.På lager. Best innen 4. april 2025
-
TILBUD!
Salsa Rivierasca 130 g – Gallinara
Opprinnelig pris var: kr 89.kr 14Nåværende pris er: kr 14.På lager. Best innen 7. mars 2025
-
Pinsa Romana Glutenfri 250 g – Di Marco
kr 119Utsolgt, men kan bestilles
Legg i handlekurv -
Pinsa Romana Classic 3×230 g – Di Marco
kr 219Utsolgt, men kan bestilles
Legg i handlekurv
Lær mer og bli inspirert:
Mel – En grunnleggende ingrediens full av mysterier
Mel finnes i utallige oppskrifter, fra pasta til brød og pizza, men egenskapene til melet kan variere ut fra kvaliteten og bruksområdet.
Jeg synes det er kjempeflott å kunne støtte LSK!
«Samarbeidet mellom LSK og Italiafavoritter, som gir meg 20% rabatt og Lillestrøm Sportsklubb 10% av inntektene er fantastisk», forteller Bjørn Engh. «En skikkelig vinn-vinn-situasjon!» Han har akkuratt vært og hentet varene han kjøpte i nettbutikken på lageret vårt hos Nitor i Lørenskog.