Bjørn Engh tok turen fra Strømmen til lageret vårt hos Nitor i Lørenskog, for å hente varene han hadde kjøpt i nettbutikken.
“Samarbeidet mellom LSK og Italiafavoritter som gir meg 20% rabatt, synes jeg er kjempegreier, for jeg elsker italiensk mat!
“Det er også kjempeflott å kunne støtte LSK, som mottar 10% av inntektene fra salget.
“En skikkelig vinn-vinn-situasjon!”
Bildet viser Bjørn Engh sammen Siri Vatle Guldbrandsen fra avdelingen LØA hos Nitor.
Populære produkter:
-
Pizzamel Tipo 00 Pizza e Focaccia
kr 42På lager
-
Bronsestøpt Matgave Michele
kr 168Bronsestøpte riflede pastarør, italiensk pastasaus og extra virgin olivenolje til en litt bedre pastarett!
Kjøp -
Extra Virgin Olivenolje – Zucchi
kr 69På lager
-
Pastasaus Napoletana
kr 33På lager
-
Finhakkede Tomater – Polpa Finissima
kr 54På lager
-
Pastasaus med Basilikum
kr 33På lager
-
Pizzamel Tipo 00 Extra
kr 47På lager
-
Durummel malt 2 ganger – Semola di Grano Duro Rimacinata
kr 58På lager
-
TILBUD!
Tomatpure Rustikk – Passata Rustica
kr 25På lager
Lær mer og bli inspirert:
Biscotti – kjeks og småkaker
Har du noen gang prøvd å lage kjeks sammen med to små barn? Det er en oppgave som er både krevende og gøy. Kjøkkenet er en plass der barn virkelig for utforske sine kreative sider og de elsker det når man slipper de løs.
Focaccia alla Genovese – Velsmakende og deilig
Focaccia alla Genovese er en typisk rett fra kystregionen Liguria i nordvest-Italia. En deilig, myk og lang bakst som er perfekt med fyll.
Hvordan velge riktig extra virgin olivenolje?
Den extra virgin olivenolje man kjøper er ikke nødvendigvis den man tror man får, og man må vite hvordan man velger riktig for å få et godt produkt.
Hvorfor velge fullkornspasta?
Det anbefales at man spiser rundt 70 til 90 gram fullkorn hver dag. I praksis tilsvarer dette fire skiver grovt brød, to porsjoner fullkornspasta eller to tallerkener havregrøt hver dag.
Hvordan gjøre pizza til en gourmetopplevelse?
Vi nordmenn har elsket pizza lenge, men nå har vi fått øynene og smaksløkene opp for ekte italiensk pizzamel.
En dag på landet ved olivenmøllen
Denne søndagen våknet Alessia før alarmen, spent for dagen som lå foran. Endelig en dag der mor og far ikke måtte jobbe og heller kunne bli med til landsbygda. Alle sammen, sammen!
Lørdagspizzaen – Mel, vann og gjær
For min familie har lørdagspizzaen alltid vært en fast rutine. Pappa våknet tidlig og laget deigen, og så fikk den heve hele dagen.
Ragù alla Bolognese – Ekte italiensk kjøttsaus
Ragù alla Bolognese er en ekte italiensk kjøttsaus, som kokes på svak varme i lang tid. Hemmeligheten bak er ferske og gode ingredienser.
Olivenolje og røykpunkt
Røykpunkt er den høyeste temperaturen en olje kan ha før den begynner å brenne. Etter at røykpunktet er nådd begynner oljen å bryte ned, frigjøre giftstoffer og den mister alle næringsstoffene.