Bjørn Engh tok turen fra Strømmen til lageret vårt hos Nitor i Lørenskog, for å hente varene han hadde kjøpt i nettbutikken.
«Samarbeidet mellom LSK og Italiafavoritter som gir meg 20% rabatt, synes jeg er kjempegreier, for jeg elsker italiensk mat!
«Det er også kjempeflott å kunne støtte LSK, som mottar 10% av inntektene fra salget.
«En skikkelig vinn-vinn-situasjon!»
Bildet viser Bjørn Engh sammen Siri Vatle Guldbrandsen fra avdelingen LØA hos Nitor.
Populære produkter:
-
Pizzasaus ferdig krydret – Aromatizzata
kr 29Ferdig krydret pizzasaus - klar til bruk!
-
Bronsestøpt Gavekurv Michele
kr 249Bronsestøpte riflede pastarør, italiensk pastasaus og italiensk extra virgin olivenolje til en litt bedre pastarett!
Legg i handlekurv -
Pastasaus Napoletana
kr 49Pastasaus med urter.
-
Pizzasaus – Polpa per Pizza
kr 59Klassisk pizzasaus!
-
TILBUD!
Olivenolje med trøffel – Aromatizzato al Tartufo
Opprinnelig pris var: kr 149.kr 49Nåværende pris er: kr 49.Smak av trøffel. Best innen 10. mars 2025
-
TILBUD!
Fusilli – La Ruvida Italiana
Opprinnelig pris var: kr 39.kr 29Nåværende pris er: kr 29.Pastaskruer laget i bronseform!
-
Økologiske Finhakkede Tomater
kr 29Et økologisk alternativ!
-
Balsamicoeddik PGI – Balsamico di Modena IGP
kr 39en italiensk klassiker!
-
Gavekurv Sophia
kr 199Finmalt pizzamel med kort hevetid, fin italiensk tomatpulp og ferdigkrydret fin italiensk tomatpulp til en perfekt italiensk pizza!
Legg i handlekurv
Lær mer og bli inspirert:
Rodolfi Mansueto – Når kvalitet og lidenskap går i arv
Siden 1896 har Rodolfi-familien videreført sin kjærlighet til tomatforedling i arv fra generasjon til generasjon. Rodolfi var de første som brakte tomatpuré på tube til italienerne og blant de første selskapene som opererte i den økologiske sektoren. De er blant de eldste tomatforedlingsbedriftene, men føler seg slett ikke gamle for det!
Hjemmelaget tomatsaus – hvordan velge riktige tomater
Når man skal konservere tomater er det viktig å velge riktig type. Hver tomat har forskjellig smak som gjør at det ferdige produktet vil variere. Det finnes flere forskjellige tomater som passer til konservering, alle med hver sine trekk. Å velge den rette tomaten er et spørsmål om smak og tilgjengelighet.
En mor og surdeigsstarteren hennes
Jeg har alltid hatt lyst til å lage mine egne brød, men har alltid tenkt at det var utenfor min evne. Ferskt brød, rett fra ovnen, med en deilig sprø skorpe og mykt på innsiden, noe jeg alltid har forestilt meg er en jobb for en anerkjent kokk og aldri trodd jeg ville få til.
Lang eller kort pasta – en form til enhver oppskrift
Pasta kan man finne i nesten alle oppskriftene innenfor italiensk matlaging. Hver type er forskjellige, og hver region i Italia, til og med hver by, har sine egne unike pastaretter. Hver oppskrift er laget med tradisjonelle ingredienser, og sammen med riktig pastatype blir dette et nydelig samspill av elementer.
Biscotti – kjeks og småkaker
Har du noen gang prøvd å lage kjeks sammen med to små barn? Det er en oppgave som er både krevende og gøy. Kjøkkenet er en plass der barn virkelig for utforske sine kreative sider og de elsker det når man slipper de løs.
Focaccia alla Genovese – Velsmakende og deilig
Focaccia alla Genovese er en typisk rett fra kystregionen Liguria i nordvest-Italia. En deilig, myk og lang bakst som er perfekt med fyll.
Hvordan velge riktig extra virgin olivenolje?
Den extra virgin olivenolje man kjøper er ikke nødvendigvis den man tror man får, og man må vite hvordan man velger riktig for å få et godt produkt.
Hvorfor velge fullkornspasta?
Det anbefales at man spiser rundt 70 til 90 gram fullkorn hver dag. I praksis tilsvarer dette fire skiver grovt brød, to porsjoner fullkornspasta eller to tallerkener havregrøt hver dag.
Hvordan gjøre pizza til en gourmetopplevelse?
Vi nordmenn har elsket pizza lenge, men nå har vi fått øynene og smaksløkene opp for ekte italiensk pizzamel.