Bjørn Engh tok turen fra Strømmen til lageret vårt hos Nitor i Lørenskog, for å hente varene han hadde kjøpt i nettbutikken.
“Samarbeidet mellom LSK og Italiafavoritter som gir meg 20% rabatt, synes jeg er kjempegreier, for jeg elsker italiensk mat!
“Det er også kjempeflott å kunne støtte LSK, som mottar 10% av inntektene fra salget.
“En skikkelig vinn-vinn-situasjon!”
Bildet viser Bjørn Engh sammen Siri Vatle Guldbrandsen fra avdelingen LØA hos Nitor.
Populære produkter:
-
Spaghetti
kr 19 -
Pizzasaus ferdig krydret – Aromatizzata
kr 29 -
Bronsestøpt Gavekurv Michele
kr 249 Legg i handlekurv -
TILBUD!
Extra Virgin Olivenolje – Zucchi
Opprinnelig pris var: kr 129.kr 59Nåværende pris er: kr 59. -
Pastasaus Napoletana
kr 49 -
Pizzasaus – Polpa per Pizza
kr 59 -
Fusilli – La Ruvida Italiana
kr 39 -
Olivenolje med trøffel – Aromatizzato al Tartufo
kr 149 -
Økologiske Finhakkede Tomater
kr 34
Lær mer og bli inspirert:
En dag på landet ved olivenmøllen
Denne søndagen våknet Alessia før alarmen, spent for dagen som lå foran. Endelig en dag der mor og far ikke måtte jobbe og heller kunne bli med til landsbygda. Alle sammen, sammen!
Lørdagspizzaen – Mel, vann og gjær
For min familie har lørdagspizzaen alltid vært en fast rutine. Pappa våknet tidlig og laget deigen, og så fikk den heve hele dagen.
Ragù alla Bolognese – Ekte italiensk kjøttsaus
Ragù alla Bolognese er en ekte italiensk kjøttsaus, som kokes på svak varme i lang tid. Hemmeligheten bak er ferske og gode ingredienser.
Olivenolje og røykpunkt
Røykpunkt er den høyeste temperaturen en olje kan ha før den begynner å brenne. Etter at røykpunktet er nådd begynner oljen å bryte ned, frigjøre giftstoffer og den mister alle næringsstoffene.
Min første opplevelse med pasta
Jeg var ti år, og som alle barn på denne alderen ville jeg vise hva jeg var god for. En søndagsmorgen bestemte jeg meg for at tiden var inne.
Romersk pizza – Ekte Pizza alla Romana
Lag en romersk pizza, akkurat slik som den du spiser på den lokale pizzeriaen. Med en sprø skorpe, også kjent som Pizza alla Romana.
Velger du tørr eller fersk pasta?
Lang, kort, glatt eller ruglete pasta – tørr eller fersk pasta? Hver type passer til sine egne oppskrifter og dine personlige preferanser.
Sesongen for hjemmelaget tomatsaus
Nå i ettertid, kan jeg si at jeg ville gjort hva som helst for å oppleve det igjen, men jeg må også innrømme at jeg hatet hvert øyeblikk av det; de lange og varme sommermånedene.
Pasta alla Norma – En tradisjonell siciliansk sommerrett
Pasta alla Norma er en berømt pastarett med fersk basilikumsaus, som tilsettes stekte aubergineterninger, drysset med finrevet saltet ricotta.