I 125 år har Rodolfi Mansueto hatt sitt hjerte og sin virksomhet i Parma-området, der de har produsert sauser direkte fra ferske tomater og halvfabrikkerte produkter av tomater og andre grønnsaker beregnet for ytterligere matlagingsprodukter.

Azienda Rodolfi

Siden 1896 har familiegården Azienda Rodolfi produsert over 250 000 tonn ferske tomater fra sine tre produksjonslokaler i Ozzano Taro, Fontanini og Castelguelfo, og tilbyr en stor mengde produkter av høy kvalitet på det internasjonale markedet. Hakkede tomater, passerte tomater, tomatkonsentrat, sauser og pesto er de viktigste produktene som dag etter dag er å finne på kjøkken verden over i mer enn 60 land, og som kommer direkte fra jorden. Alt dette er et resultat av et ekstremt kontrollert og økologisk jordbruk.

100% italienske tomater

Jord, sol, vann og tid: disse er det eneste kultiveringsverktøyene som brukes på Rodolfi-tomatene. Det trengs ingenting annet for å få en naturlig tomat av høy kvalitet som er 100% italiensk. Azienda Rodolfi er et genuint, sertifisert og ansvarlig selskap, der deres produkter kommer ifra nærliggende gårder.

Rodolfi-merkets produkter lages av de beste tomatene: Disse bearbeides
innen 24 timer etter innhøsting. Tomater blir bearbeidet i flere faser som skjer i samsvar med både helse-og etiske regler, noe som blir bevist av de mange sertifiseringene som utstedes.

Azienda Rodolfis hovedprodukter

  • Ortolina. Kanskje den mest kjente rekken av konsentrerte sauser på det nasjonale og internasjonale markedet.

    Denne populære linjen inneholder både klassiske tomater samt mer rustikke tomater med større biter i, og andre konsentrater og preparater til sauser.

    For å lage en tomatpuré bruker man 6 kg ferske tomater til 1 kg dobbelt konsentrat.

    Slik skapes et produkt som er rik på smak, men også på helsefordeler; på grunn av den høye konsentrasjonen av tomat i selve produktet, er dette produktet en utmerket kilde til lykopen, en kraftig antioksidant fra karotenoidfamilien.

  • Ardita. Fint fruktkjøtt på boks siden 1911, og en favoritt hos flere kjente restauranter på grunn av sin kraftige konsistens, som gir både tykkelse og smak til all matlaging.

    Tomatene som er ment til å bli fruktkjøtt, høstes og bearbeides i løpet av noen timer for å holde smaken og autentisiteten intakt.

    Fruktkjøttet får man gjennom å slå sammen fruktkjøttet fra tomatene med juicen, hakket i ulike størrelser med tanke på bruksområde: mindre biter til pizza og større biter til sauser og pasta.

  • Marca Alpino. En linje med finhakkede tomater uten frø som er perfekte til pizzasaus, men også til ulike pastaoppskrifter.

Alt blir laget med kjærlighet til jorden og den riktige måten å bearbeide den på, og alt det som tomatplanter trenger fra nærmiljøet: vann og sol.

Innhøstingen skjer først når tomatene er klare for å høstes, uten å gjøre en inngripen i den naturlige modningsprosessen.

Hver side av Rodolfi Mansueto sin produksjonsprosess blir gjort personlig og lokalt, og bedriften lykkes i å ha en kort og sporbar forsyningskjede i hver fase av produksjonen.

Populære produkter:

Lær mer og bli inspirert:

En mor og surdeigsstarteren hennes

En mor og surdeigsstarteren hennes

Jeg har alltid hatt lyst til å lage mine egne brød, men har alltid tenkt at det var utenfor min evne. Ferskt brød, rett fra ovnen, med en deilig sprø skorpe og mykt på innsiden, noe jeg alltid har forestilt meg er en jobb for en anerkjent kokk og aldri trodd jeg ville få til.

les mer