Ragù alla Bolognese er en ekte italiensk kjøttsaus, som kokes på svak varme i lang tid. Hemmeligheten bak er ferske og gode ingredienser.

På utkikk etter spennende oppskrifter som gir kunnskap og inspirasjon? Sjekk ut disse oppskriftene, som er skrevet i Italia av matelskere som deg. Passer perfekt neste gang du skal ha italiensk til middag og ønsker å imponere litt ekstra!
Ragù alla Bolognese er en ekte italiensk kjøttsaus, som kokes på svak varme i lang tid. Hemmeligheten bak er ferske og gode ingredienser.
Lag en tynn romersk pizza, akkurat slik som den du spiser på den lokale pizzeriaen. Med en sprø skorpe, også kjent som Pizza alla Romana.
Pasta alla Norma er en berømt pastarett med fersk basilikumsaus, som tilsettes stekte aubergineterninger, drysset med finrevet saltet ricotta.
Siden du ser etter ble ikke funnet. Prøv å omformulere søket ditt, eller bruk menyen.
På lager
Bronsestøpte riflede pastarør, italiensk pastasaus og extra virgin olivenolje til en litt bedre pastarett!
KjøpPå lager
På lager
På lager
På lager
På lager
På lager
På lager